Η μεικτή ζώνη του Asterix Avo Volley-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Team Manager του γυναικείο τμήματος βόλεϊ, Γιώργου Φουργκατσιώτη, του προπονητή, Τάκη Φλώρου, και της αρχηγού, Ευαγγελίας Μερτέκη, μετά την ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Asterix Avo Volley, μέσω του acpaok.gr.

Γιώργος Φουργκατσιώτης:

«Συγχαρητήρια σε όλους. Στα κορίτσια, στο τεχνικό τιμ, και σε όσους συνέβαλλαν σε αυτή την μεγάλη νίκη. Φυσικά, συγχαρητήρια και στον κ. Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια πάλεψε, χτίζοντας μία ομάδα από το μηδέν, και η οποία πλέον δεν έχει «ταβάνι». Ο κ. Κώστας Αμοιρίδης, δείχνοντας το πόσο κοντά είναι στην ομάδα, επικοινώνησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους. Από πλευράς μας, περιμένουμε την στήριξη του κόσμου στην Θεσσαλονίκη, και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ιστορική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ». 

Τάκης Φλώρος:

«Ο ΠΑΟΚ άνοιξε λογαριασμό στην Ευρώπη, και αυτό θέλω να έχει συνέχεια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και τακτικά και ομαδικά, πιέσαμε τους αντιπάλους πολύ και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Θέλαμε τη νίκη, αυτό κάναμε, και συνεχίζουμε να θέλουμε ακόμα μία νίκη. Κάναμε μία ιστορική νίκη, αλλά αυτό δεν τελειώνει την πρόκριση. Θέλει πάρα πολύ προσοχή ο επαναληπτικός, τους αιφνιδιάσαμε, αλλά τώρα πρέπει να προσέχουμε. Κάναμε μία τακτική στα σερβίς πολύ καλή, τους βγάλαμε από το παιχνίδι τους, και εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το παιχνίδι». 

Ευαγγελία Μερτέκη:

«Ήμασταν συγκεντρωμένες καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, τηρώντας όλα όσα μελετήσαμε στο βίντεο, παίξαμε πολύ καλά μπλοκ-άμυνα, ενώ πήγαμε πολύ καλά στο σερβίς, και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. 

Είμαι πολύ χαρούμενη το ότι είμαι η αρχηγός στην πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του τμήματος, βοηθάει όλη την ομάδα αυτή η νίκη. Θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου. 

Θέλουμε να έρθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο στον επαναληπτικό, και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στους 16».


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter