Winmasters MVP η Ιωάννα Πολυνοπούλου!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Ιωάννα Πολυνοπούλου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα κεντρικός με 16 πόντους, εκ των οποίων 11/16 επιθέσεις, 4 μπλοκ και ένας άσσος, συνέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΑΟ Λαμίας με 0-3, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. 

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου αναδείχθηκε MVP παμψηφεί, λαμβάνοντας το 100% των ψήφων. 

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Ιωάννα Πολυνοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να βγω Winmasters MVP. Χαίρομαι που αυτή η διάκριση συνδυάστηκε με την επιστροφή μας στις νίκες, όσον αφορά τον θεσμό του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη εβδομάδα, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Αστερίξ. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό γιατί θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας στους «16», μπροστά στον κόσμο μας!».

Συγχαρητήρια Ιωάννα!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter