ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για το Game 2 της Φάσης των «32» του Women's CEV Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Asterix Avo Volley. 

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται για μία ιστορική μέρα στο «Παλατάκι», και έχοντας ως «προίκα» το 0-3 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, θέλει να πάρει μία μεγάλη πρόκριση στους «16». 

Με σύμμαχο τον κόσμο του και φυσικά την ποιότητα της ομάδας που διαθέτει, ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα ματς για τη νίκη, αποτέλεσμα το οποίο είναι και ζητούμενο σε κάθε αναμέτρηση. 

Απέναντι του, η «Νταμπλούχος» Βελγίου, η οποία μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο με 0-3, γνώρισε εκ νέου εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος, από την Γάνδη με 1-3. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Θύρα 13: 5€

Οι κάτοχοι διαρκείας, θα εισέρχονται από την Θύρα 13 με την επίδειξη της κάρτας. Οι κάτοχοι διαρκείας VIP, θα εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας από την κεντρική είσοδο VIP.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Σημεία Διάθεσης:

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:00-18:00

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο...

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι προσκλήσεις του παιχνιδιού.

Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και των προσκλήσεων, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τη θύρα 13 του PAOK Sports Arena.


 

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Φάση των «32» 2ος αγώνας, Women's CEV Cup
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Asterix Avo Volley