Ο Δημητρούλιας προπονητής στον ΠΑΟΚ REDLED!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 02/03/2018

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ΠΑΟΚ REDLED ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ.
 
Ο σπουδαίος Έλληνας τεχνικός βρισκόταν για 6 συνεχόμενα χρόνια στο τιμόνι του Διομήδη Άργους, ομάδα της Α1 Κατηγορίας Ανδρών, ενώ τη σεζόν 2017-2018 μετεγράφη στην Kaerjeng του Λουξεμβούργου, ομάδα με την οποία η συνεργασία του έληξε τον Ιανουάριο. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, ως προπονητής, έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος και μία φορά τον τίτλο του Challenge Cup,  έχει φτάσει σε τρεις τελικούς Πρωταθλήματος Ελλάδος και σε έναν τελικό Κυπέλλου, ενώ και τις 6 χρονιές η ομάδα του κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης άμυνας στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών!
 
Μετά τη συμφωνία, ο τεχνικός Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, καθώς και τον Έφορο κ. Δημήτρη Χασεκίδη, που με εμπιστεύθηκαν σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή, ώστε να αναλάβω την ομάδα. Η κουβέντα μου με τον Έφορο ήταν ιδιαίτερα σημαντική, είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα Σύλλογο μεγάλο, όπως ο ΠΑΟΚ, που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα! Είναι σαφής ο στόχος μας και δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα! Έχουμε 2 μήνες μπροστά μας να δουλέψουμε με τα κορίτσια και στο τέλος να είμαστε η ομάδα που θα πάρει τον τίτλο!»
 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ