Ανθή Παπακωνσταντίνου: «Με πάθος για νίκη στο Περιστέρι»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Για το 3-0 του ΠΑΟΚ MORRIS επί της ΑΕΛ, αλλά και την επερχόμενη (Κυριακή 04/03/18, 12:15) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο μίλησε στο acpaok.gr η Ανθή Παπακωνσταντίνου.

«Παίξαμε αρκετά καλά στο τελευταίο παιχνίδι. Η Λάρισα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα του πρωταθλήματος και απαιτούνταν ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση την οποία δείξαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Κρατάμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και συνεχίζουμε διορθώνοντας τα λάθη μας στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού» δήλωσε αρχικά η διεθνής τερματοφύλακας του Δικέφαλου και συνέχισε...

«Τώρα έχουμε έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μας, ο Ατρόμητος είναι μια νεανική, δυναμική και απρόβλεπτη ομάδα, που θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά και αυτοσυγκέντρωση από εμάς. Πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι σίγουρη πως θα παίξουμε με πάθος για τη νίκη».

Κληθείσα να σχολιάσει το ότι η εστία του ΠΑΟΚ έχει να παραβιαστεί από τις 17 Δεκεμβρίου 2017 και το 4-1 επί των Ελπίδων Καρδίτσας, η Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε:

«Το γεγονός ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ εδώ και 6 αγώνες οφείλεται φυσικά στην σωστή αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας και όχι μόνο της άμυνας. Εύχομαι και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη δεχτούμε άλλο γκολ».