Job done... και τώρα F4!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Nίκη πρόβας τζενεράλε ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV καθώς επικράτησε με 18-31  εκτός έδρας της ομάδας του Φοίβου Συκεών, για την 18η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, είχε το προβάδισμα του σκορ καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα έκλεισε το ημίχρονο με 10-15 και πήρε μία εύκολη εκτός έδρας νίκη με 18-31 τελικό σκορ.

Η φύση του αγώνα έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή της ομάδας Στέλιο Σεϊρεκίδη να δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα αλλά και να κάνει rotation μεταξύ των παικτών.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ το φάιναλ του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα κόντρα στον Ολυμπιακό Ομ./Ξυνή στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (10/3) στην Γλυφάδα όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ημίχρονο: 10-15

ΠΑΣ Φοίβος Συκεών - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 18-31

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Σεϊρεκίδης): Πόουλσεν, Κοτανίδης, Δελιάς, Τσίλης, Νικολαΐδης, Καλόμοιρος, Κέζιτς, Πετρίδης, Μαστορογιάννης, Βεσελίνοβιτς, Κολοβός, Αραμπατζής, Κυπραίος, Κοκώνης, Αποστόλου, Παλάσκας