Φανή Δοϊρανλή: «Στόχος μας πάντα η κορυφή!»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Την πεποίθησή της ότι ο ΠΑΟΚ MORRIS θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα στο Γυναικείο ποδόσφαιρο εξέφρασε η Φανή Δοϊρανλή μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου…

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το κυριακάτικο με τον Ατρόμητο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμυνόταν σωστά στο δικό της μισό γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, χωρίς να βρούμε κάποιο γκολ. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και να πάρουμε τη νίκη με σκορ 3-0» δήλωσε αρχικά για το ''διπλό'' των Νταμπλούχων στο Περιστέρι και συνέχισε μιλώντας για το εντός έδρας παιχνίδι που έπεται με αντίπαλο το Μεσολόγγι:

«Είδαμε και στον πρώτο γύρο ότι το Μεσολόγγι είναι μια καλή ομάδα. Εμείς θα προετοιμαστούμε όπως κάθε εβδομάδα και είναι στο χέρι μας να πετύχουμε ακόμα μια νίκη».

Αναφερόμενη γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα, η νεαρή αθλήτρια επισήμανε:

«Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Είναι θετικό ότι φέτος υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα η κορυφή. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, αλλά έχουμε επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά της, η Δοϊρανλή, τόνισε:

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόουτς για τις δύσκολες στιγμές που περνάει με το χαμό της αδερφής του».