ΠΑΟΚ MORRIS - NO Χίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Κρίσιμης βαθμολογικής σημασίας αγώνα δίνει νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ ΜORRIS, ο οποίος υποδέχεται στις 15:30 τον ΝΟ Χίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Για το συγεκριμένο παιχνίδι οι άνθρωποι του τμήματος έχουν απευθύνει κάλεσμα στο λαό του ΠΑΟΚ να σταθεί δίπλα στην ομάδα και στους αθλητές, ενώ ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αποφάσισε την ελεύθερη είσοδο χωρίς εισιτήριο σε όποιον θελήσει να βρεθεί στο Ποσειδώνιο.

Αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, ενώ κανονικά επέστρεψε ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβακίας Γιουράι Ζάτοβιτς ο οποιός προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και συμμετέχει κανονικά της αποστολής.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί της αναμέτρησης είναι οι εξής: Παρατηρητής Α: Καρούλης Άλκης, Διαιτητής Α: Αχλαδιώτης Σπύρος, Διαιτητής Β: Κυράνης Κων/νος, Τερμάτων Α: Μωραίτης Ανδρέας, Τερμάτων Β: Κιτσούλης Βασίλης, Σημειωτής Α: Ρέντα Φωτεινή Χρονομέτρης Αγώνα: Κώττη Φωτεινή, Χρονομέτρης 30": Τσικάρη Ξένια.

Τον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν οι φίλοι του Δικεφάλου από την ΕΡΤ2, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση απο την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook.
 
Σάββατο 10 Μαρτίου 2018
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
18η αγωνιστική, 15:30
ΠΑΟΚ MORRIS - NO Xίου
(LIVE ενημέρωση από τη σελίδα στο facebook: Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)