H Συνέντευξη Τύπου στη Γλυφάδα!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Δημαρχείο Γλυφάδας η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 16ου Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου, του προέδρου της O.X.E., κ. Κώστα Γκαντή, του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, κ. Περικλή Δορκοφίκη, καθώς και των προπονητών & αθλητών από τα διαγωνιζόμενα σωματεία.

Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας και του Δήμου Γλυφάδας ευχήθηκαν απο την μεριά τους η διοργάνωση να ειναι επιτυχημένη και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει και πάνω απο όλους να κερδίσει το ελληνικό χάντμπολ τόσο από το θέαμα των αγώνων, όσο και από την συμπεριφορά των φιλάθλων που θα παρευρεθούν στους αγώνες.

Τον ΠΑΟΚ BΕΡΓΙΝΑ ΤV εκπροσώπησαν ο προπονητής Στέλιος Σειρεκίδης και ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Πετρίδης, ο οποίος επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς εμφανίστηκε με νάρθηκα στο αριστερό του χέρι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, παίρνοντας τον λόγο, δήλωσε: «Είναι μια πρόκληση το ότι είμαστε ξανά εδώ, είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο αγώνα, θα είμαστε τόσο δυνατοί όσο πρέπει για να κάνουμε το επόμενο βήμα! Το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει ιδιαιτερότητες, έχουμε ποιότητα και θέλουμε να πετύχουμε καλή απόδοση!»

Ο αθλητής Θοδωρής Πετρίδης, από την πλευρά του, τόνισε: «Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν το νταμπλ και αυτός παραμένει μέχρι και σήμερα. Θέλουμε να είμαστε καλοί, να κερδίσουμε την πρόκριση και να διεκδικήσουμε τον τίτλο!»

Μετά την συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε και η τεχνική σύσκεψη των εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ.