«Κλώτσησε και τη νίκη και το βαθμό»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Σε ένα δραματικό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, ο ΠΑΟΚ MORRIS αν και προηγήθηκε με 7-4 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, παρόλα αυτά έχασε τον αγώνα απο τον ΝΟ Χίου με τελικό σκορ 8-9.

Στο πρώτο οκτάλεπτο η Χίος βρέθηκε να προηγείται με 2-3, με τους Προσινικλή και Τίγκα να "απαντούν" απο πλευράς του Δικεφάλου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η ομάδα του Πάνου Βέργου αντέδρασε και με ένα επιμέρους σκορ 3-1 πέρασε μπροστά στο παιχνίδι και έκλεισε το ημίχρονο με 5-4, βελτιώνοντας το παιχνίδι της στον παίκτη παραπάνω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά με τους Ζάτοβιτς και Τομάσεβιτς να "ματώνουν" τα δίχτυα και να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ 7-4, όμως στην συνέχεια με ένα σερί 0-2 της Χίου έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με 7-6, με επιμέρους σκορ 2-2. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν δραματικό με την Χίο να τρέχει αρχικά ένα επιμέρους 0-2 και στην συνέχεια 1-3, ισοφαρίζοντας καταρχήν και περνώντας μπροστά 8-9.

Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΝΟ Χανίων (31/3).

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-2, 1-3

ΠΑΟΚ MORRIS - ΝΟ Χίου: 8-9

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ MORRIS (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Τάτσης, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης, Παυλίδης, Τομάσεβιτς 3, Τίγκας 1, Προσινικλής Π., Κεχαλάρης, Σιορδίλης, Κουλούρης, Nάνος