Παντού και πάντα… μόνο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Άδοξο τέλος είχε η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV στο κύπελλο χάντμπολ, αφού δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρυσι στη Λευκόβρυση Κοζάνης! 

Ο Δικέφαλος «λαβωμένος» από την απουσία του αρχηγού του και ψυχή της ομάδας Θοδωρή Πετρίδη και με τον έναν από τους ξένους του τον Κέζιτς να κάνει αγώνα δρόμου και να αγωνίζεται την τελευταία στιγμή χωρίς να έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται για τέτοιες περιπτώσεις, γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό/Όμ. Ξυνή με 22-21.

Χωρίς να θέλουμε να δικαιολογήσουμε την ήττα, θα πρέπει να λάβουμε όλοι υπόψη ότι ο αγώνας διεξήχθη ουσιαστικά σε μια έδρα, η οποία γειτνιάζει με τη φυσική έδρα του αντίπαλου σωματείου.

Το ημίχρονο έληξε με τον Δικέφαλο να βρίσκεται  μπροστά στο σκορ με , ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν 22-21 εις βάρος του Συλλόγου μας.

Πλέον μετά την απογοήτευση των πρώτων ωρών, όλοι είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στο μεγάλο στόχο της περιόδου, που δεν είναι άλλος από τη διάκριση στο θεσμό του Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον αγώνα ο Δικέφαλος έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 2-5. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανάλογη, με τις μεγάλες αποκρούσεις του τερματοφύλακα Κώστα Κοτανίδη, την καλή αμυντική λειτουργία, τις σωστές αντεπιθέσεις και την μεγάλη παραγωγικότητα του Παλάσκα ο οποίος πέτυχε 6 γκολ, η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη πήρε προβάδισμα τεσσάρων γκολ με 9-13, σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε εξίσου δυναμικά όπως στο πρώτο και κρατούσε την διαφορά των τεσσάρων γκολ μέχρι και το 40' (11-15, 12-16). Οι "γηπεδούχοι" όμως έτρεξαν ένα σερί 6-0, ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά με 19-17. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος αντέδρασε, με την σκυτάλη να πηγαίνει στον Δανό τερματοφύλακα Πόουλσεν ο οποίος έκανε ενα εξαιρετικό παιχνίδι έχοντας συνολικά πέντε αποκρούσεις, δυστυχώς όμως στάθηκε μοιραίος παίκτης της ομάδας στο 20-20. Όμως με ένα δραματικό τέλος και ένα εις βάρος του γκολ στο 59', η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 22-21.Έντονος προβληματισμός για την τελευταία φάση του αγώνα που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από τον έφορο της ομάδας Γρηγόρη Πετρίδη, τον τιμ μάνατζερ Γρηγόρη Νατσίοπουλο και τον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη, σε περίπτωση που δεν είχε μηδενιστεί ο χρόνος, με την ενέργεια του Σανίκη να είναι κόκκινη κάρτα και πέναλτι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Νικολαΐδης, Βεσελίνοβιτς, Κυπραίος 1, Καλόμοιρος, Κέζιτς, Πέγιοβιτς, Κοκώνης 3, Κολοβός, Τσίλης 3, Παλάσκας 10, Αραμπατζής 3, Πόουλσεν, Μαστορογιάννης 1, Αποστόλου