Ένσταση απο τον ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Ένσταση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ μετά την λήξη του παιχνιδιού για την τελευταία φάση του αγώνα και αναμένεται η απόφαση.

Παράλληλα μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό Όμιλο/Ξυνή και τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ο προπονητής του Δικεφάλου Στέλιος Σεϊρεκίδης και ο αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Πετρίδης μίλησαν στην συνέντευξη τύπου και εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις αποφάσεις της διαιτησίας στην σημερινή αναμέτρηση.

Στέλιος Σεϊρεκίδης: Σήμερα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, άξιο της δυναμικής και των δύο ομάδων. Ένας είναι ο νικητής, ένας θα πάρει το κύπελλο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, έβγαλαν ποιότητα και ρυθμό μέσα στο παιχνίδι! Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, πρώτη φορά θα μιλήσω για τη διαιτησία, τα σφυρίγματα δεν ήταν 50-50. Η απόφαση της διαιτησίας στο τέλος έκρινε την έκβαση του αγώνα. 

Θεόδωρος Πετρίδης: Δεν ξέρω αν αξίζει να αναφερθώ σε ότι έγινε πριν, ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του πλευρά. Εμείς μπήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο έως το εξηκοστό λεπτό. Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα μεγάλο διάστημα που δε σκοράραμε και αυτό μας στοίχισε. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, τους παίκτες του ΠΑΟΚ και στους αθλητές του Ολυμπιακού.  Συνέχεια τώρα έχει το πρωτάθλημα, εμείς συνεχίζουμε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου υπήρξε ένταση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων.