Δηλώσεις Ρίτσι-Πελεκούδα

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Ντανιέλε Ρίτσι και του Παναγιώτη Πελεκούδα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε…

“Έχουμε παίξει και καλύτερα φέτος, δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε πολλούς παίκτες κόντρα στον Φοίνικα, γι’ αυτό και χάσαμε. Μας ενόχλησε που χάσαμε, αλλά σ’εκείνο το παιχνίδι θέλαμε να προστατέψουμε τους τραυματίες.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Κάναμε χαρακίρι στο δεύτερο σετ και ηττηθήκαμε. Σήμερα παίξαμε για τους τρεις πόντους και το καταφέραμε. Είμαστε στη δεύτερη θέση οριστικά. Παίξαμε για να κερδίσουμε. Παρά τα δύο κακά αποτελέσματα, βρήκαμε την συγκέντρωση μας… και οι ήττες μας βοήθησαν να βελτιωθούμε.

Έχουμε κάνει και άλλα καλά παιχνίδια στο μπλοκ. Ο Εθνικός είχε κάποιες ελλείψεις σήμερα. Δεν ήταν το μπλοκ που μας έδωσε το παιχνίδι από μόνο του.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή έχουμε τραυματίες μόνο με τον Παπαδημητρίου και τον Παντακίδη. Ο Σαφράνοβιτς δεν είναι 100% έτοιμος. Ξεπέρασε τον τραυματισμό αλλά πρέπει να βρει ρυθμό. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν να νικήσουμε τα παιχνίδια.

Από τώρα και μέχρι το τέλος, θέλω να δώσω τη δυνατότητα σε αυτούς που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή να πάρουν χρόνο για να καταλάβω τι αξίζει ο κάθε παίκτης και ποιες είναι οι δυνατότητες τους. Είχαμε προβλήματα με τις ήττες αλλά από δω και πέρα θα πάρουν χρόνο και οι υπόλοιποι παίκτες”.

Από την πλευρά του ο κεντρικός των απρόμαυρων, Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε…

“Αφήσαμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα που στεναχώρησαν τον κόσμο μας. Προσπαθούμε να δουλέψουμε και να βρούμε ρυθμό. Είχαμε κίνητρο να μη χάσουμε και άλλο παιχνίδι. Από δω και πέρα δε μας παίρνει να χάσουμε και άλλο παιχνίδι. Συνεχίζουμε δυνατά”.