Τρίβαθμο με 5 γκολ και 5 δοκάρια!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ MORRIS επικράτησε με σκορ 5-0 του Μεσολογγίου στην Τριανδρία, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών.

Οι Νταμπλούχες Ελλάδας είδαν για μια ακόμη φορά την τύχη να τους κοντράρει πεισματικά, αφού είχαν 5(!) δοκάρια, όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά πετυχαίνοντας 5 γκολ πήραν τη δίκαιη νίκη, κατακτώντας ταυτόχρονα τους τρεις βαθμούς. Στο 35’ η Μάρκου με σουτ άνοιξε το σκορ, 1-0. Δύο λεπτά μετά, η Χατζηγιαννίδου με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 55’ η Παλαμά με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0. Στο 83’ και στο 86’ η Κακαμπούκη με δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο Δικέφαλος έχει πια 40 βαθμούς και στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, που έμεινε στους 36 μετά την ήττα του στην Καρδίτσα από τις Ελπίδες με 2-1.

Παρών στο γήπεδο της Τριανδρίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νεανίδων και Κορασίδων, Αντώνης Πριόνας, ο οποίος παρακολούθησε τις πολλές διεθνείς αθλήτριες του ΠΑΟΚ, αλλά και τις υπόλοιπες, όπως και αυτές της μεσολογγίτικης ομάδας. Διαιτητής: Κατεριάδης (ΕΠΣ Πέλλας)

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Πατερνά (59’ Δοϊρανλή), Νεφρού, Κακαμπούκη, Μάρκου (84’ Καλέση), Βαρδαλή, Στράντζαλη (69’ Γεωργίου), Ντιμιτρίγεβιτς (79’ Γιάννου Ε.), Παλαμά.