Ανανέωση συνεργασίας με την Βίκος Α.Ε.

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Έπειτα από την περσινή πετυχημένη συνεργασία ,τo Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.), η οποία συμμετέχει  στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως EΠΙΣΗΜΟΣ χορηγός.

 

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί την εταιρία για την έμπρακτη στήριξη της για μία ακόμη χρονιά.

 

Η ελληνική εταιρεία Βίκος Α.Ε.

 

Η “Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.” είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών και των αναψυκτικών.

 

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ “ΒΙΚΟΣ”

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

 

“Βίκος Cola”

 

Η “Βίκος Cola” είναι το αναψυκτικό που θα αγαπήσεις. Χάρη στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, που αποτελεί και το κυρίαρχο συστατικό της, απογειώνει τις αισθήσεις και προσφέρει πλούσια και ευχάριστη γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει.

 

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις λανσάρει τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “Βίκος” με γλυκαντικά από το φυτό στέβια, σε τρεις δροσιστικές γεύσεις Βίκος Cola, Βίκος Πορτοκαλάδα και Βίκος Λεμονάδα, προσφέροντας έτσι νέες, ποιοτικές επιλογές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τα νέα αναψυκτικά δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και ασπαρτάμη. Με γνώμονα την ποιότητα που διέπει όλα τα προϊόντα της εταιρείας, τα νέα αναψυκτικά είναι τα μόνο με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή “ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ” και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χυμούς ελληνικών φρούτων.