Ευρωπαϊκό φινάλε στην Τσεχία

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Δεύτερη ήττα για τον ΠΑΟΚ απο τη Σπάρτα στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, αυτή τη φορά στην Πράγα με 3-0. Οι Ασπρόμαυρες σταθήκαν επάξια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στις πανίσχυρες Τσέχες και αξιοπρεπώς είπαν αντίο στη διοργάνωση.

Στο 8΄σουτ της Αδαμάκη, απέκρουσε η Ντορσέι. Στο 20΄ήταν η σειρά της Παντελιάδου να απειλήσει την αντίπαλη εστία, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τρία λεπτά μετά η Ντιμιτρίγεβιτς απο καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 27' κόντρα στη ροή του αγώνα η Στάσκοβα πέτυχε το 1-0. Στο 42' σουτ της Στάσκοβα, μπλόκαρε η Παπακωνσταντίνου. Στο 43' η Ντιμιτρίγεβιτς απώλεσε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τη Μάρκου να χάνει δύο ευκαιρίες στο 46' και στο 58'. Στο 60' η Κακαμπούκη δεν μπόρεσε να βρει στόχο κι ένα λεπτό μετά η Μόκοβα έκανε το 2-0. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η Σπάρτα ήλεγξε το ρυθμό και έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τη Στάσκοβα στο 88', φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος στρέφει πλέον το βλέμμα του στο πρωτάθλημα που ξεκινά την προσεχή Κυριακή.

H σύνθεση της ομάδας μας: Παπακωνσταντίνου, Παλαμά (74΄Στράντζαλη), Κακαμπούκη, Αδαμάκη (57΄Μπράμε), Βαρδαλή, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Ντιμιτρίγεβιτς, Παντελιάδου (86΄Γιάννου Ε.), Γιάννου Δ. , Γκάτσου.