Θετικό το πρόσημο για τις Ακαδημίες των «Ισόβιων»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Θετικό, ήταν το πρόσημο για τις ακαδημίες των «Ισοβίων Πρωταθλητριών», αφού το τέλος της περιόδου βρήκε την Κ16 του Συλλόγου, Πρωταθλήτρια ΕΠΣΜ, ενώ κορίτσια της ακαδημίας ενσωματωθηκαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, παίρνοντας, αρκετές απ' αυτές, και αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες, βοηθώντας και βοηθούμενος και οι ίδιες.

Μεσα απ' τη διαδικασία ένταξης των νεαρών αετοπουλων στις απαιτήσεις του σύγχρονου γυναικείου ποδοσφαίρου κάποιες δοκιμάστηκαν σε άλλες ομάδες, αποκτώντας εμπειρίες οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον, ενώ για κάποιες ήρθε η πρώτη κλήση για τις εθνικές ομάδες.

Στρατηγικος στόχος του Συλλόγου η ανάδειξη παικτριών από τα «σπλάχνα» του συλλόγου μπολιασμενες με το DNA του πρωταθλητη.

Ο ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να επενδύει στις ακαδημίες του έχοντας ως στόχο, να «φτιάξει» αθλήτριες που θα διαθέτουν ποδοσφαιρικές ικανότητες συνδυασμό με την ολοκληρωμένη προσωπικοτητα.

Ήδη, καταστρώνονται τα πλάνα ,της νέας περιόδου, η οποία θα ανοίξει, με ένα Καμπ, επιλογής παικτριών, αφού το περσινό αντίστοιχο Καμπ άνοιξε την «πόρτα» του αθλήματος σε πολλά ελπιδοφόρα κοριτσια.

Ο ΠΑΟΚ, προσφέροντας, τη πολυτέλεια της άμεσης διασύνδεσης των ισοβίων πρωταθλητριών της πρώτης ομάδος με τις ακαδημίες δικαιούται να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι εκτός από την Κ16, λειτουργεί και τμήμα Κ12, για ακόμη νεαρότερα κορίτσια τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από την ομάδα που κυριαρχεί στο πανελλήνιο γυναικείο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter