Ώρα... F4!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Η μεγάλη ώρα έφτασε για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η οποία θα δώσει το παρόν για τρίτη φορά στην ιστορία της σε διοργάνωση φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία διεξάγεται απο το 2000 και πιο συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό τον Αθηναϊκό ΑΣ Βύρωνα, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Μαρτίου 2018, στο κλειστό «Μ. Λιούγκας» στη Γλυφάδα.

Ο Δικέφαλος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την αυριανή αναμέτρηση, η οποία αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα, καθώς με νίκη θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό Κυπέλλου.

Το σύνολο του Βασίλη Μασλαρινού θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του Συλλόγου μας στο φετινό φάιναλ φορ, με τον συγκεκριμένο αγώνα να ξυπνάει μνήμες 2013, όταν και τότε ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει στον ημιτελικό την ομάδα του Αθηναϊκού και συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό του θεσμού.

Όλες οι παίκτριες του Δικεφάλου είναι "ετοιμοπόλεμες" και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Η αποστολή της ομάδας που αναχώρησε για την Αθήνα το πρωί της Πέμπτης 22 Μαρτίου, προπονήθηκε το απόγευμα στο κλειστό  γήπεδο ΔΑΚ Γλυφάδας και αποτελείται από τις:

 4. Φαίη Κωτούλα   
5. Λολίτα Λύμουρα           
6. Αφεντούλα Μαγαλιου            
7. Κιέρα Μάλαρντ             
9. Κατερίνα Κουλουμπή  
10. Ιωάννα Κριμιλή           
11. Ανθούλα Ταρπάγκου            
12. Μάρω Τράντα 
13. Μπρίτανι Λιούις         
14. Βάγια Καρακούλα      
15. Kίανι Αλμπάνεζ       
- Αναστασία Στεργίου
Προπονητής: Βασίλης Μασλαρινός

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά απο το ιντερνετικό κανάλι της ΕΡΤ και πιο συγκεκριμένα από την ΕΡΤ Web ΤV, ενώ θα υπάρχει και live ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook.
 
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
Κλειστό «Μ. Λιούγκας» - ΔΑΚ Γλυφάδας
17:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα
(EΡΤ Web TV, Live ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook)
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑ!

 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ