Λύμουρα: «Με πάθος και θέληση...»

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Η Λολίτα Λύμουρα η οποία για δέκατη φορά στη μεγάλη καριέρα της συμμετέχει στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας παίξει σε έξι μεγάλους τελικούς, σε τρεις μικρούς τελικούς, κατακτώντας πέντε φορές το τρόπαιο, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr λίγο πριν την έναρξη του φετινού θεσμού.

Πως βλέπεις το φετινό final 4 και την παρουσία της ομάδας σε αυτό;
Πρώτα από όλα είναι επιτυχία που επιστρέφουμε σε ένα F4. Οι αθλητές και οι αθλήτριες ζουν για να συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις και είναι μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να δείξει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και στο γυναικείο μπάσκετ.

Φέτος η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών, τώρα σε τι κατάσταση είναι;
Είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρηθήκαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν από τραυματισμούς που δε μας επέτρεψαν να βρούμε ρυθμό. Τώρα όμως η ομάδα άρχισε να ρολάρει και ευελπιστώ να δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο στο F4.

Ενόψει του F4 των αγώνων ποια είναι η ψυχολογία των αθλητριών μας;
Η ψυχολογία είναι πολύ καλή. Πάμε να απολαύσουμε τους αγώνες και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Με σεβασμό στους αντιπάλους μας αλλά και αυτοπεποίθηση, πάθος και θέληση από τη δική μας πλευρά, μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. 

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ...
Να μας στηρίξουν είτε από κοντά είτε από μακριά και να μας δώσουν θετική ενέργεια. Ελπίζουμε ότι θα ανταποδώσουμε αρχικά με μια πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό και μετά βλέπουμε!