Και τώρα... τελικός!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Μετά την χθεσινή μεγάλη επικράτηση-πρόκριση με 80-49 επί του Αθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στρέφει πλέον την προσοχή της στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαρτίου 2018, στις 18:30, στο κλειστό «Μ. Λιούγκας» - ΔΑΚ Γλυφάδας.

Ο Δικέφαλος μετά την χθεσινή ευρεία νίκη του, έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στον αυριανό μεγάλο αγώνα.

Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού αφήνει πίσω της τους πανηγυρισμούς της πρόκρισης και επικεντρώνεται στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης στον αγωνιστικό χώρο, με τις ελπίδες όλων μας να βρίσκονται μαζί της, ούτως ώστε να εκπροσωπήσει επάξια το σήμα του Συλλόγου μας.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ακολουθούν από χθες πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία προπόνηση από όπου και η σχετική φωτογραφία.
Από τον ημιτελικό δεν υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών και όλες οι αθλήτριες είναι έτοιμες για τον αυριανό αγώνα και βρίσκονται στην διάθεση του προπονητικού τιμ για την μεγάλη "μάχη".

Τα κορίτσια που θα σηκώσουν το "βάρος της ασπρόμαυρης φανέλας": Βασίλης Μασλαρινός (Προπονητής),  Κωτούλα, Λύμουρα, Μαγαλιού, Μάλαρντ, Ταρπάγκου, Τράντα, Λιούις, Αλμπάνεζ,  Κουλουμπή, Κρίμιλη, Καρακούλα, Στεργίου 

Ο αγώνας καλύπτεται ζωντανά από το ιντερνετικό κανάλι της ΕΡΤ και πιο συγκεκριμένα από την ΕΡΤ Web ΤV, ενώ θα υπάρχει και live ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook.
 
Κυριακή 25 Μαρτίου 2018
Κλειστό «Μ. Λιούγκας» - ΔΑΚ Γλυφάδας
18:30, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Ολυμπιακός (Τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών)
(EΡΤ Web TV, Live ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook)

 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ