«Ξεδίψασε και στο... Καματερό!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Τη νίκη με 20-35 τελικό σκορ πήρε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ο οποίος επικράτησε της ομάδας του Καματερού, εκτός έδρας, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Μαρτίου.

Ο Δικέφαλος ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε, πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 9 γκολ διαφορά, 10-19 και πήρε τελικά τη νίκη με 20-35 τελικό σκορ.

Απόντες και από τον σημερινό αγώνα ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Πετρίδης, αλλά και ο Μάρκο Πέγιοβιτς.

Ο Δικέφαλος με σφιχτή άμυνα και φαντασία στην επίθεση έδειξε ότι "ανυπομονεί" για την επόμενη φάση, δηλαδή τα play offs.

Ο χαρακτήρας του σημερινού παιχνιδιού έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να κάνει εκτεταμένο ratation και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα νεαρότερα παιδιά.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη υποδέχεται τον Διομήδη Άργους (31/3), όπου εκτός από τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν και τηλεοπτικά την ομάδα μέσα από τους δέκτες της ΕΡΤ3.

Ημίχρονο: 10-19

ΓΑΣ Καματερού - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 20-35

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης):  Αραμπατζής 2, Παλάσκας 6, Τσίλης, Νικολαΐδης 7, Κοκώνης 2, Πόουλσεν, Αποστόλου 2, Καλόμοιρος 5, Μαστορογιάννης 4, Κέζιτς 5, Κυπραίος, Βεσελίνοβιτς 2, Κοτανίδης
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ