Δηλώσεις Ρίτσι-Κουμεντάκη

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Ντανιέλε Ρίτσι και του Ραφαήλ Κουμεντάκη στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών δήλωσε:

“Παίξαμε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τεχνικό τάιμ-άουτ στο πρώτο σετ. Στην έδρα μας, όταν δεν δίνουμε εύκολους πόντους, δυσκολεύουμε ακόμη περισσότερο τον αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος από το σερβίς και θα φροντίσουμε να τα διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το παιχνίδι μας. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε για τα παιχνίδια των playoffs.

Στα playoffs δεν πρέπει να κάνεις λάθη. Τα ματς γίνονται δυσκολότερα, αλλά οι παίκτες μου φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ…..και μετά από μια περίοδο που ήμασταν ασταθείς, δείχνουμε ότι όταν χρειάζεται είμαστε οι καλύτεροι και δίνουμε το 100%. Όλοι οι παίκτες μας μπαίνουν στο γήπεδο και δίνουν το 100%.

Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι εντός έδρας, αλλά και ο Ηρακλής δεν έπαιξε όπως ο πρώτο παιχνίδι στη Μίκρα. Θέλω να παίξουμε ξανά μαζί τους…..είτε στον τελικό κυπέλλου είτε στον τελικό του πρωταθλήματος”.

Ο έμπειρος ακραίος του Δικεφάλου, δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παίξαμε αρκετά καλά. Πλέον κοιτάζουμε τα Playoffs. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την μέχρι τώρα στήριξή τους. Τους προσκαλούμε να είναι κοντά μας και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Το συνηθίζουν άλλωστε…”.