Σαν σε περίπατο...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Εύκολη νίκη με 36-20 τελικό σκορ πήρε η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ REDLED η οποία επικράτησε της ομάδας του συμπολίτη, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018, στο "Σπίτι του Χάντμπολ".

Ο Δικέφαλος επανήλθε πολύ δυνατά στους αγώνες του πρωταθλήματος και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση ενόψει της τελική ευθείας, δηλάδή τα play offs. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τον αντίπαλό της σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, έκλεισε το ημίχρονο με 14-9 σκορ και πήρε ακόμα ένα άνετο νικηφόρο αποτέλεσμα με με 36-20 τελικό σκορ.

Απούσες από το σημερινό αγώνα η αρχηγός Μυρτώ Νούλα, η Ελένη Προκοπίδου και η Χριστίνα Τσιομπάνου, οι οποίες αντιμετώπισαν προβλήματα μικροτραυματισμών και προτιμήθηκε από το Δημήτρη Δημητρούλια να προστατευθούν ενόψει της συνέχειας.

Πλέον ο ΠΑΟΚ REDLED στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Πανοράματος στις 14/4.

ΠΑΟΚ REDLED - Άρης: 36-20

Ημίχρονο: 14-9

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ REDLED: Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου 3, Παναγιωτίδου 2, Γκάτζιου 5, Ρόσκα, Σαμολαδά 2, Μούρνου 1, Τζούρισιτς 4, Νίκολιτς 4, Στρατάκη 2, Χατζηπαρασίδου 9, Μάστακα 4, Σελεμίδου, Κρίτζαλη, Στοϊκόφσκα, Κουρκουλάκη

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ