Παράπονα από τη διαιτησία…

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όπου ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018, δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ν.Ο. Χανίων, γνωρίζοντας την ήττα με 11-6 τελικό σκορ.

Στο πρώτο οκτάλεπτο παρά το γεγονός ότι ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-1, δεν κατάφαρε να κρατήσει το προβάδισμα και η πρώτη περίοδος έκλεισε με 3-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος δεν εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω σε αρκετές περιπτώσεις και με αυτό τον τρόπο έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο, με το ημίχρονο κλείνει 7-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους της αναμέτρησης υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ για τις αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίοι απέβαλαν τον πρόπονητή Πάνο Βέργο και τον τιμ μάνατζερ Τάσο Πετρίδη, με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει χωρίς άνθρωπο στον πάγκο.

Στην επανάληψη, με «ορφανό» τον πάγκο του και τα νεύρα των παικτών στο κόκκινο, ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να προσβλέπει σε κάτι καλύτερο.

Στο τμήμα θεωρούν ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν οι διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες συνετέλεσαν στη διαμόρφωση του τελικού σκορ, στερώντας από το Δικέφαλο τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ MORRIS την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ομάδα του ΟΦΗ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο (14/4).

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-1, 0-2

ΝΟ Χανίων - ΠΑΟΚ MORRIS: 11-6

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ MORRIS (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης 1, Σιώπκας, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π. 1, Τίγκας 2, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ