Νίκη και... τώρα τελικός!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Την νίκη με 3-0 σετ πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ η οποία επικράτησε του Ναυάρχου Βότση στο Δ. Κραχτίδης της Δράμας, το απόγευμα του Σαββάτου, στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Preleague παρουσιάζοντας ένα πολύ σοβαρό και επικεντρωμένο στο στόχο πρόσωπο.

Η ομάδα του Τάκη Φλώρου δεν δυσκολεύτηκε στην σημερινή αναμέτρηση, όπου πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση.

Πλέον οι παίκτριες του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στον δεύτερο αγώνα εκεί όπου θέλουν κλειδώσουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, την Preleague, που είναι άλλωστε και ο στόχος της φετινής περιόδου.

Σημαντικός συμπαραστάτης της ομάδας για το πρώτο βήμα της ανόδου, ήταν και ο κόσμος του Δικεφάλου από την Δράμα, ο οποίος έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης η οποία απέκλεισε στον πρώτο ημιτελικό τον ΕΟ Σταυρούπολης.

Αναλυτικά τα σετ: 25-7, 25-13, 25-14

ΠΑΟΚ - ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση: 3-0

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Τάκης Φλώρος): Κοτέογλου Μαρία, Κυριακίδου Ευαγγελία, Σωτηρίου Χριστίνα, Νικολαΐδου Αναστασία, Ξανθοπούλου Μαρτίνα, Γερβασιλείου Ευδοξία, Γιαννούλη Κορίνα, Κολτσιάκη Σταματίνα, Παπαφωτίου Έλανα, Μαλακίδου Ειρήνη, Βέντζιου Πολίνα, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυπαρίση Σταματία, Μπαλογιάννη Κωνσταντίνα, Σανιώτη  Βασιλική
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ