Αμαζόνες ήταν τα κορίτσια μας!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Άνετη νίκη με 5-1 σκορ πήρε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ MORRIS η οποία επικράτησε των Αμαζόνων Δράμας, το απόγευμα της Κυριακής 1 Απριλίου, στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Ο Δικέφαλος πήρε το 14ο νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ο οποίος δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο σημερινό αγώνα, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτριες της ομάδας μας προηγήθηκαν με 2-1 και πήγαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα αποδυτήρια, καθώς έβαλαν τις βάσεις για ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο και κατέκτησαν με 5-1 τελικό σκορ.

Στο 13' η Παντελιάδου άνοιξε το σκορ για τις Νταμπλούχες Ελλάδας και μετά από 13 λεπτά και συγκεκριμένα στο 26' η Βαρδαλή έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις φιλοξενούμενες να έχουν μειώσει, τα κορίτσια του Δικεφάλου πείσμωσαν, με την Παντελιάδου να σημειώνει χατ τρικ με τα δύο τέρματά της στην επανάληψη (71', 83') και την Μάρκου στο 79' να συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική σημερινή εμφάνιση.

Η ομάδα του Δικεφάλου πλέον στρέφει το βλέμμα της στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με τις Ελπίδες Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί μετά την διακοπή για το Πάσχα, στις 22 Απριλίου.

Ημίχρονο: 2-1

ΠΑΟΚ MORRIS - Aμαζόνες Δράμας: 5-1

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS:
Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (81' Πατέρνα), Παλαμά (82' Δοϊρανλή), Γεωργίου (65' Γιάννου), Κακαμπούκη, Μάρκου, Στράντζαλη (86' Πρόξενου), Βαρδαλή, Παντελιάδου, Νέφρου

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ