Άνοδος επετεύχθη!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή περίοδος για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ η οποία κερδίζοντας τη Νίκη Αλεξανδρούπολης στον τελικό των μπαράζ της Γ' φάσης με 3-0 σετ πέτυχε τον στόχο της, την άνοδο στην Preleague.

Ο Δικέφαλος πετυχαίνει την δεύτερη σερί άνοδο, ενώ  η Preleague είναι το τελευταίο σκαλοπάτι και ο ενδιάμεσος σταθμός για τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από τα σαλόνια της Α1 και την διάκριση σε αυτά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε και ολοκλήρωσε μία ονειρική χρονιά, αποδεικνύοντας σε κάθε αγώνα ότι δίκαια κέρδισε την άνοδο.

Όσον αφορά αυτό κάθ' αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας, έδειξε από την αρχή ότι δεν αρκείται σε τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Την βοήθεια του κόσμου του είχε ο Δικέφαλος και στο σημερινό παιχνίδι, τόσο από την πόλη της Δράμας όσο και από την ευρύτερη περιοχή,  που τον βοήθησε να πάρει τη νίκη-άνοδο στην επόμενη κατηγορία, τον οποίο και ευχαριστεί το τεχνικό τιμ, οι παίκτριες και οι υπεύθυνοι του τμήματος.

Στην φωτογραφία ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος κ. Κώστας Αμοιρίδης με τα κορίτσια της ομάδας.

Αναλυτικά τα σετ: 25-19, 25-23, 25-9

ΠΑΟΚ - Νίκη Αλεξανδρούπολης: 3-0

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Τάκης Φλώρος): Κοτέογλου Μαρία, Κυριακίδου Ευαγγελία, Σωτηρίου Χριστίνα, Νικολαΐδου Αναστασία, Ξανθοπούλου Μαρτίνα, Γερβασιλείου Ευδοξία, Γιαννούλη Κορίνα, Κολτσιάκη Σταματίνα, Παπαφωτίου Έλανα, Μαλακίδου Ειρήνη, Βέντζιου Πολίνα, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυπαρίση Σταματία, Μπαλογιάννη Κωνσταντίνα, Σανιώτη  Βασιλική

Αμέσως μετά την επιτυχία της ανόδου ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε την κάτωθι συγχαρητήρια ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εκφράζει το θερμά του συγχαρητήρια στο τμήμα βόλει γυναικών του Συλλόγου, για την επιτυχία της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία. Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες, το τεχνικό τιμ και ιδιαίτερα στο επίλεκτο μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας και φίλο κ. Κώστα Αμοιρίδη ο οποίος είναι ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, αλλά και στον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Γιώργο Χατζηβασιλειάδη. Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον."

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ