Εκτός έδρας ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Τον Πρωτέα Βούλας αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για την 1η Αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών εκτός έδρας, στο Γήπεδο Γεώργιος Γεννηματάς στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού, μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, έδειξαν το πείσμα τους να πετύχουν τους στόχους τους για τη φετινή σεζόν, επομένως φυσικό ακόλουθο είναι να τις δούμε να παλεύουν για μία υψηλή θέση στη βαθμολογική κατάταξη.

Όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, εκτός της Kierra Mallard, η οποία υπέστη θλάση στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο, ενώ ακόμη η Keani Albanez θα βρεθεί κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο.

Ο Βασίλης Μασλαρινός δηλωσε σχετικά: «Παρά τις απουσίες και τον τραυματισμό της Kierra, που θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα, όλα τα κορίτσια είναι έτοιμα για το αυριανό παιχνίδι. Εύχομαι να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία, να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η τετράδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο να μας στηρίζει. »

 
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
Γήπεδο «Γ. Γεννηματάς»
13:00, Πρωτέας Βούλας - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ