ΠΑΟΚ-Εθνικός Πειραιώς την Μ. Πέμπτη στις 16:30

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Εθνικό Πειραιώς, στον πρώτο αγώνα της Α' φάσης των play off του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18.

Βάσει προγράμματος, οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν την Μ. Πέμπτη (05/04) στο PAOK Sports Arena και την Πέμπτη (12/04) στην Αθήνα, με τον Δικέφαλο να αναζητά ισάριθμες νίκες, προκειμένου να αποφύγει μια τρίτη αναμέτρηση, και να έχει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί η ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για αυτές τις αναμετρήσεις, υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού, Ντανιέλε Ρίτσι, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να αποδείξουν την ποιότητα τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με την πεποίθηση όλων να γράψουν εκ νέου ιστορία, ξεκινώντας από το πρώτο ματς.

Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα, δίνοντας δυναμικό παρών στο Παλατάκι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
Στο PAOK Sports Arena
(Καθημερινές 10:00-18:30, Μ. Πέμπτη 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr
Καταστήματα Γερμανός

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Μ.Πέμπτη 05 Απριλίου 2018 στις 16:30, στο PAOK Sports Arena, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Διαιτητές:  Δεληκωστίδης, Αβραμίδης Παρατηρητής: Βανδώρος
Επόπτες: Δρανίτσας, Ανθυμίδης Γραμματεία: Καρακούλια