Πετρίδης: «Απαιτούμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ!»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο Team Manager της ομάδας Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ MORRIS, Τάσος Πετρίδης, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, για τα διαιτητικά λάθη αλλά και για τον μεγάλο αγώνα που δίνει ο Σύλλογος γενικά.

Ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας...
Παρόλο που είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή της χρονιάς, διορθώσαμε κάποια πράγματα στη συνέχεια, βρήκαμε λύσεις, αλλάξαμε τη θέση του ξένου και πλέον έχουμε μπει στον σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα δικαιωθούμε και ότι θα έχουμε ένα θετικό φινάλε. Από εδώ και στο εξής ποιες είναι οι προσδοκίες και τι να περιμένουμε από αυτή την ομάδα; Στόχος μας πλέον είναι να τερματίσουμε την κανονική περίοδο όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν θα έχουμε κάποια άλλα προβλήματα, καθώς η ομάδα δουλεύει σκληρά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Ένα σχόλιο για τις αποφάσεις των διαιτητών, τη φετινή σεζόν...
Υπάρχουν κυρίως εξωαγωνιστικά θέματα που επηρεάζουν την ομάδα, όπως αυτό με τις διαιτητικές αποφάσεις και θα πρέπει να λυθούν άμεσα. Εμείς ως ΠΑΟΚ απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό προς το πρόσωπό μας.

Τι εύχεστε για τη γιορτή του Πάσχα;
Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ευτυχία. Για τον μεγάλο αγώνα που δίνει γενικά ο Σύλλογος του ΠΑΟΚ, θεωρώ πως θα βγούμε δικαιωμένοι και πιο ενωμένοι από ποτέ.