«Πειθαρχία, ήθος και αυτοεκτίμηση!»

paok
Κατηγορία: Πυγμαχία
Ο αθλητής του τμήματος Πυγμαχίας, Άγγελος Καϊάφας, ευχόμενος πρώτα απ' όλα Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για τις διακρίσεις του τη σεζόν που πέρασε, για τη σκληρή δουλειά και τους επόμενους στόχους του, καθώς και για τα οφέλη που έχει ένας άνθρωπος που ασχολείται με το άθλημα της Πυγμαχίας.

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το άθλημα της πυγμαχίας;
Ασχολούμαι με την πυγμαχία κοντά 3 χρόνια, από το καλοκαίρι του 2015 όπου και πήγα για πρώτη φορά στο γυμναστήριο του ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που ήρθα σε επαφή με τις μαχητικές τέχνες και από τότε ασχολούμαι με αυτό!

Πώς κύλησε η σεζόν μέχρι τώρα για εσένα;
Πέρυσι κατέλαβα την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξήχθη στην Άρτα, ενώ φέτος μπήκαμε όλοι πιο δυναμικά και στο Διεθνές Τουρνουά «Ευπατωριάδα», όπου κατέλαβα εγώ την 1η θέση θέση στη κατηγορία των 56 κιλών, ενώ σαν ομάδα κατακτήσαμε και το τρόπαιο του Πολυνίκη Συλλόγου. Από εκεί και πέρα συνεχίζω να προπονούμαι σκληρά, ώστε να είμαι έτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Ποιοι οι επόμενοι στόχοι σου;
Επόμενοι στόχοι είναι να γίνομαι μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες ολοένα και καλύτερος και να βελτιώνω τα λάθη μου μαζί με τον προπονητή μου Γιώργο Ελευθεριάδη και οι επιτυχίες δε θα αργήσουν να έρθουν...

Γιατί ένα παιδί να ασχοληθεί με το άθλημα της πυγμαχίας;
Ένα παιδί μέσα από την πυγμαχία μπορεί να κερδίσει πάρα πολλά, όπως πειθαρχία, ήθος και αυτοεκτίμηση! Από εκεί και πέρα η προπόνηση φέρνει ψυχική και σωματική υγεία, που για εμένα είναι και το πιο σημαντικό!