Τζώρτζης: «Γεμάτος θέληση και πάθος!»

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
Ο νεαρός αθλητής κολύμβησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζώρτζης, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για τους στόχους του, καθώς και για την φετινή σεζόν. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο κολυμβητής φοιτά στο πρόγραμμα του διεθνούς απολυτηρίου (IB) του Κολεγίου Ανατόλια και έχει ήδη γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο του Σικάγο!

Μία αποτίμηση της φετινής πορείας...
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε αρκετά πιο δύσκολα από τις άλλες χρονιές, καθώς μεγάλωσαν οι απαιτήσεις, αφού φέτος έπρεπε να παλέψω για την είσοδό μου στο πανεπιστήμιο. Οι ώρες προπονήσεων ήταν πιο περιορισμένες, ωστόσο ο στόχος επετεύχθη! Έγινα δεκτός σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και τώρα έχω όλο τον χρόνο να αφοσιωθώ στις προπονήσεις. Έχει φύγει το άγχος που είχα αρχικά, αντιθέτως είμαι γεμάτος θέληση και πάθος για αυτό που κάνω!

Αν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός ή ακόμα και στόχος για την συνέχεια της φετινής περιόδου...
Έχουμε κάποια κολυμβητικά meeting, καθώς και το θερινό Open Ανδρών - Γυναικών, όπου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Προσωπικός μου στόχος είναι να συμμετέχω και σε αγωνίσματα ανοικτής θάλασσας (10χλμ.), όπου μέσω αυτών θέλω να πάρω το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό, στο οποίο θα συμμετάσχω για πρώτη φορά. 

Σε ποια αγωνίσματα συμμετέχεις;
Κυρίως αγωνίζομαι σε αποστάσεις των 1500 μέτρων και από εκεί και πέρα σε αγωνίσματα ανοιχτής θάλασσας.