Φέρτε το Πρωτάθλημα στον Πύργο το Λευκό!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Ξεκινάει ο "μαραθώνιος" της τελικής φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αιδηψό, από την Τετάρτη 11 Απριλίου έως την Κυριακή 15 Απριλίου, με τις νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Απριλίου τον Πιερικό Αρχέλαο, στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, κατανικώντας κάθε αντίπαλο που βρέθηκε στο διάβα του, θέλει να πετύχει το καλύτερο δυνατό και στο Πανελλήνιο. Οι αθλήτριές μας καλούνται να διαχειριστούν την ιδιαιτερότητα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που είναι οι καθημερινοί αγώνες, οι οποίοι προκαλούν σωματική και ψυχολογική καταπόνηση, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού τιμ.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας νεανίδων του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης δήλωσε στο acpaok.gr σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος:
«Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχουμε ένα μήνα απουσίας από αγώνες πρωταθλήματος. Έχουμε παίξει κάποια φιλικά τα οποία μας βοήθησαν στην ομαλή συνέχεια και στο να διατηρήσει η ομάδα το ρυθμό της. Αυτή είναι η έβδομη φορά που συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό. Είμαστε και οι έξι ομάδες πρωταθλήτριες και θα αναμετρηθούμε μεταξύ μας. Η ομάδα μας είναι πολύ δεμένη εντός και εκτός γηπέδου και τα κορίτσια θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.»

Η αποστολή του Δικεφάλου:
Σιακαβάρα, Μουμτζή, Πολυμένη, Λέξα, Ζέρβα, Κριμίλη, Αθανασιάδου, Στεργίου, Γενναίου, Καλούτσικου, Κατσαμούρη, Δαιμονάκου

Προπονητής: Βασίλης Μασλαρινός
Βοηθοί προπονητή: Άγγελος Αγγελίδης, Νίκος Παπαδόπουλος
Γυμναστής: Άρης Ταρπάγκος
Έφορος: Αριστείδης Ζέρβας

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 11/4/2018
16.00 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Πέμπτη 12/4/2018
18:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Παρασκευή 13/4/2018
19.00 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ – Έσπερος ΑΟΠΑ

Σάββατο 14/4/2018
18:00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Κυριακή 15/4/2018
12:00 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ – ΑΟ Φάρος Κερατσινίου

Καλή επιτυχία κορίτσια!