Αργυρό μετάλλιο για τις νεάνιδες!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Με νίκη ολοκλήρωσαν οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, επικρατώντας με το άνετο 71-35 της ομάδας του Φάρου Κερατσινίου.

Με τη νίκη αυτή, ο Δικέφαλος κατακτάει το αργυρό μετάλλιο της διοργάνωσης, κάνοντας μία εξαιρετική χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας ηττήθηκε μόνο σε έναν αγώνα και αυτόν ελέω διαιτησίας, η οποία τους στέρησε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το τμήμα νεανίδων μάς έκανε περήφανους για άλλη μια φορά και συνέχισε επάξια την παράδοση που έχει χτίσει ο Σύλλογος εδώ και μια δεκαετία περίπου στα ηλικιακά πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων.

Από τις σημερινές νεάνιδες, κάποιες στελεχώνουν ήδη τη γυναικεία ομάδα και κάποιες άλλες θα τη στελεχώσουν στο μέλλον. Αυτή είναι άλλωστε και η έννοια των τμημάτων υποδομής, να «φτιάχνουν» παίκτριες και να «πλάθουν» χαρακτήρες, ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπου ο αθλητής ακόμα μπορεί να ταυτίζεται με τη φανέλα που φοράει.

Ο ΠΑΟΚ αυτό το υπηρετεί πιστά και γι' αυτό αποτελεί πόλο έλξης για κάθε νεαρή αθλήτρια, η οποία θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το άθλημα, γνωρίζοντας ότι στο Δικέφαλο, εφόσον το αξίζει θα πάρει τις ευκαιρίες της.

Με αφορμή την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις νεαρές αθλήτριες, στο προπονητικό τιμ, καθώς και στο Γενικό Αρχηγό του μπάσκετ γυναικών κ. Βασίλη Αγγελίδη, τον Έφορο του τμήματος κ. Αριστείδη Ζέρβα, αλλά και όλους όσους στηρίζουν την ομάδα. 

Όσον αφορά το σημερινό τελευταίο αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, δείχνοντας οι αθλήτριές του την κλάση τους.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Φάρος Κερατσινίου: 71-35

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 16-18, 39-24, 52-32, 71-35
 
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Σιακαβάρα 2, Μουμτζή 3, Καλούτσικου 4, Πολυμένη 8, Λέξα 13, Ζέρβα 5, Κριμίλη 11, Αθανασιάδου 4, Γενναίου, Στεργίου 5, Δαιμονάκου 12, Κατσαμούρη 4