Διπλό πρωτιάς στην Καρδίτσα!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με σκορ 2-1 απέδρασε από το Προάστιο ο ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 ανέτρεψε το σκηνικό και πήρε τεράστια νίκη, που τον τοποθετεί μόνο πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα του γυναικείου ποδοσφαίρου. Γεωργίου και Ντιμιτρίγεβιτς τα γκολ των Νταμπλούχων Ελλάδας, οι οποίες είχαν τη συγκλονιστική συμπαράσταση 100 οπαδών τους από την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τον Βόλο, την Πολίχνη και τις Συκιές!

Ο Δικέφαλος πήρε τα ηνία από το ξεκίνημα, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 12’, από εκτέλεση φάουλ της Πύθουλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, η Πελετίδου έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και η Μπετανκούρ σε κενή εστία πέτυχε το 1-0.

Οι «Ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν την υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την καρδιτσιώτικη εστία. Αντιθέτως, μάλιστα, σε δυο περιπτώσεις κινδύνεψαν με δεύτερο γκολ σε αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, αλλά εκεί η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά. Μετά το 60’, ο ΠΑΟΚ έκλεισε στο μισό γήπεδο τις Ελπίδες και πίεσε για να γυρίσει το σκορ. Στο 69’ σουτ της Μάρκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά, η Γεωργίου με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 78’ από εκτέλεση φάουλ της Γκάτσου, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η Ντιμιτρίγεβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 81’ νέο φάουλ της Γκάτσου, η Ντιμιτρίγεβιτς εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει απόλυτα το ρυθμό του ματς και να πανηγυρίζει στο τέλος μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Παλαμά, Νεφρού (46’ Γεωργίου), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Παντελιάδου (90+3 Προξένου), Ντιμιτρίγεβιτς (83’ Δοϊρανλή), Μάρκου.