Πάτησε Θεσσαλονίκη το τρόπαιο...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Παρά την υψηλή για την εποχή ζέστη, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία προκειμένου να υποδεχθούν τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Στις 17:05 το αεροδρόμιο που μετέφερε την ομάδα, προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας μαζί του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Εκεί βρισκόταν αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, καθώς και πλήθος φιλάθλων, οι οποίοι δημιούργησαν ατμόσφαιρα που θύμιζε Τούμπα και Παλατάκι.

Κατά την αναμονή της αποστολής, ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνης Τσαλόπουλος δήλωσε στο acpaok.gr: 

«Σημασία έχει η ομάδα να παίρνει τους τίτλους, ήταν μία πολύ καλή στιγμή για την ομάδα, έδειξε τη δύναμή της! Εγώ αυτό που κρατάω δεν είναι τόσο ο τίτλος, όσο το ότι είδα την ομάδα να γίνεται μία γροθιά, αυτό ήταν που με ικανοποίησε, αυτό χρειαζόταν η ομάδα για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα. Το μυστικό μας είναι ότι είμαστε μία οικογένεια, Διοίκηση, Α.Σ., ΤΑΠ, παίκτες, προπονητές, όλοι μαζί μια γροθιά! Μέσα από αυτό το δέσιμο βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και από το γεγονός ότι ποντάρουμε στην ελληνική ψυχή και καρδιά. Όσοι ξένοι και να αποφασίσει η ΕΣΑΠ ότι μπορούν να παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ θα μείνει στους τέσσερις ξένους, όλοι οι άλλοι δέκα παίκτες, θα είναι Έλληνες! Στόχος μας στη συνέχεια είναι το Πρωτάθλημα! Όσον αφορά τον προπονητή, εγώ που τον ζω είναι ένας καθηγητής, ένας χαρισματικός άνθρωπος, γνώστης του αντικειμένου, έχει την πείρα να ανταπεξέρχεται στις καταστάσεις! Τους ευχαριστώ όλους για τη χαρά που μας έδωσαν, συνεχίζουμε τώρα για το πρωτάθλημα...»

Το photostory της άφιξης: