«Τέλος καλό... όλα καλά!»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου της Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, μίλησε στο acpaok.gr:
 
«Ήταν μια δύσκολη και συνάμα περίεργη χρονιά, κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες μας έβγαλαν έξω από τον προγραμματισμό που είχαμε, αναγκάζοντάς μας σε ένα μέτριο πρώτο γύρο. Στη συνέχεια, όμως, με τη στήριξη της Διοίκησης, ενισχυθήκαμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάναμε έναν καλό β’ γύρο, ο οποίος θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερος, αν έλειπαν κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ομάδες στην Α1, εκτός Αττικής και νήσων, κρατάει τη σημαία για όλη τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα. Αυτό δημιουργεί εκτός των άλλων πρόβλημα και στις πολλές μετακινήσεις, τόσο για τα επίσημα όσο και για τα φιλικά παιχνίδια που χρειαζόμαστε.

Τέλος καλό... όλα καλά!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Κατσαρή για τη συνεχή στήριξη και συμπαράστασή του στο τμήμα, όλους τους συνεργάτες μου, τον προπονητή και φυσικά τους αθλητές!

Από τις 6 Μαΐου, σηκώνουμε τα μανίκια και σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Πάνο Βέργο σχεδιάζουμε τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου!»