Γκέλα ολκής στη Γλυφάδα

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Απώλεια που ίσως κοστίσει ανεπανόρθωτα στον ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος έμεινε στο 0-0 στη Γλυφάδα απέναντι στην τοπική ομάδα, για  την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες, με τον ΠΑΟΚ να αδυνατεί να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία της Γλυφάδας, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ της Γεωργίου στο 35’ που έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος μπήκε πιο δυνατά και απείλησε στο 52’, όταν σουτ της Βαρδαλή έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ η Σερέτη. Η πίεση συνεχίστηκε, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν άλλες ευκαιρίες ως το τελευταίο δεκάλεπτο από τις «Ασπρόμαυρες», οι οποίες αρκέστηκαν σε μια φλύαρη υπεροχή. Στο 80’ καλοτραβηγμένη εκτέλεση φάουλ της Παντελιάδου, έβγαλε πάνω στη γραμμή η Σερέτη, στην επαναφορά κεφαλιά της Μάρκου έδιωξαν ξανά πάνω από τη γραμμή οι αμυνόμενες. Στο 82’ φάουλ της Παντελιάδου, η Κακαμπούκη εξ επαφής δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 84’ η Παντελιάδου έβγαλε τετ α τετ τη Μάρκου, η οποία έχασε το κοντρόλ. Στο 90’ φάουλ της Παντελιάδου, η Μάρκου δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, άουτ. Στις καθυστερήσεις, φάουλ της Βαρδαλή, κεφαλιά της Γκάτσου, μπλόκαρε η Σερέτη.

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Παλαμά, Νεφρού (68’ Δοϊρανλή), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Γεωργίου (86’ Σακελλάρη), Βαρδαλή, Παντελιάδου, Μάρκου.