Δεν τελείωσε τίποτα...!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Για το πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Handball Premier ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV δεν τα κατάφερε κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 20-25, το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της Μίκρας.

Ο Δικέφαλος παρ' όλη την μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, όμως στο τέλος εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα από όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο ως ανταμοιβή αυτής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ παρόλο το γεγονός ότι δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγώνα, με πρωτεργάτη τον Βεσελίνοβιτς επανήλθε πολύ γρήγορα βελτιώνοντας την απόδοσή του σε όλους του τομείς, μείωσε αρχικά σε 6-7 και 7-8, ισοφάρισε έπειτα σε 8-8, όμως στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα με το ημίχρονο να κλείνει 10-15.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και ιδρώτα για να επιστρέψει στο σκορ και να κάνει την ανατροπή, όμως ήταν αργά, με αποτέλεσμα να δέχεται την ήττα με 20-25 τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αφήνει πίσω του τον σημερινό αγώνα και στρέφεται πλέον στον δεύτερο ημιτελικό, εκεί όπου όλοι στην ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να φέρουν την σειρά στα ίσα.

Ημίχρονο: 10-15

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - AEK: 20-25

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Δέλλιας, Πόλουλσεν, Τσίλης 3, Νικολαΐδης, Παλάσκας 5, Καλόμοιρος 2, Κέζιτς 1, Πετρίδης 1, Μαστορογιάννης, Βεσελίνοβιτς 4, Κυπραίος 1, Αραμπατζής 3, Κοκώνης, Πέγιοβιτς, Αποστόλου.