Νίκησε και... περιμένει!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Η γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΜORRIS επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ το μεσημέρι της Κυριακής στο Γήπεδο της Τριανδρίας για την 20η αγωνιστική της Α Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν στο παιχνίδι, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, με το πρώτο γκολ να έρχεται στο 26' από τη Μάρκου. Δέκα λεπτά μετά, η Βαρδαλή έκανε το 2-0 στο 36', στέλνοντας την ομάδα στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ευκαιρία για σκοράρισμα δόθηκε στην Παντελιάδου, η οποία την εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 3-0 στο 53', το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ MORRIS να ταξιδεύει στο Άργος, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 τον τοπικό Φείδωνα.

ΠΑΟΚ MORRIS - ΟΦΗ: 3-0

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Νεφρού (60' Προξένου), Παλαμά, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Πατερνά (85' Σακελλάρη), Παντελιάδου (85' Γιάννου Δ.), Βαρδαλή, Γεωργίου (77' Πίτσιου), Κακαμπούκη, Μάρκου