1-0 και συνεχίζουμε!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Πρώτο βήμα επετεύχθη για την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ REDLED η οποία επικράτησε με 28-27 τελικό σκορ, του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, στο γήπεδο της Μίκρας, στον πρώτο τελικό αγώνα του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Δικέφαλος μπροστά σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, πήρε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα, έκανε το 1-0, πραγματοποιώντας κυρίως στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και πήραν εξαρχής ένα προβάδισμα τριών γκολ με 8-5, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάθεση για νίκη. Παρά την ανάλογη συνέχεια (10-7, 11-8), οι φιλοξενούμενες ισορρόπησαν το παιχνίδι, με το ημίχρονο να κλείνει 14-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από πολλές εναλλαγές του σκορ (15-15, 17-17) ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα βελτιώνοντας την άμυνά του και με περισσότερες επιθετικές λύσεις, πήρε εκ νέου το προβάδισμα του σκορ και κατέκτησε τη νίκη με 28-27, κάνοντας παράλληλα το 1-0 στην σειρά.

Με την ψυχολογία στα ύψη, η ομάδα του ΠΑΟΚ REDLED στρέφει πλέον την προσοχή της στον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι ο δεύτερος στην σειρά των τελικών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 9 Mαΐου 2018. 

ΠΑΟΚ REDLED - ΟΦ Νέας Ιωνίας: 28-27

Ημίχρονο: 14-15

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 2, Στοϊκόβσκα 1, Σελεμίδου, Ρόσκα, Μούρνου 4, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου 6, Νίκολιτς 6, Στρατάκη 1, Χατζηπαρασίδου 3, Μάστακα 2.