Σημαντική νίκη στη Βέροια

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 22-24 εκτός έδρας το Φίλιππο Βέροιας και έκανε το δύο στα δύο στη φετινή Α1 Γυναικών.

Ο Δικέφαλος πήρε μία σημαντική νίκη παρ' ότι η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη της τη διάρκεια.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε γρήγορα με 1-3, με τις γηπεδούχες να αντιδρούν και να περνούν μπροστά στο σκορ μέχρι και με 4 γκολ (10-6). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 11-10 υπέρ του Φιλίππου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν και πάλι αποφασισμένες, ανακτώντας το προβάδισμα (12-15 στο 38′).

Στη συνέχεια, το ματς έγινε ξανά ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά. Κάπου εκεί "μίλησε" η ποιότητα του ΠΑΟΚ και ήρθε η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Με αυτό τον τρόπο οι "ασπρόμαυρες" διατήρησαν το απόλυτο και θα υποδεχθούν την επόμενη εβδομάδα τη Νέα Ιωνία από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάκο, Κατσικαρώμνη, Εμμανουηλίδου, Ντόβα, Μ. Παπαδοπούλου 5, Ανθίτση, Καραχαρίση 5, Β. Θεοδοσοπούλου, Σπυριδοπούλου 3, Καλμουκίδου 3, Μπατζαρακούδη 5, Γεωργιάδου 1, Σ. Θεοδοσοπούλου, Νούσια, Στεφανίδου, Πιτούλια

ΠΑΟΚ (Χρήστος Τζουβάρας): Νούλα 6, Μάστακα 4, Χατζηπαρασίδου, Γκάτσιου 1, Τσιομπάνου 4, Προκοπίδου 3, Μούρνου 5, Σεραφίμοβα, Στοϊκόφσκα 1, Νίκολιτς, Σελεμίδου, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου, Τζούρισιτς, Σαμολαδά, Κρίτζαλη