«Αυτονόητη»... νίκη!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Tην πρώτη νίκη σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα πέτυχε η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα με τελικό σκορ 27-24, για την πρώτη αγωνιστική των μικρών τελικών (θέσεις 3-4), το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαΐου 2018, στο γήπεδο της Μίκρας.

Ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης βαθμολογικά θέσης του πρωταθλήματος της Handball Premier και με μία πολύ καλή εμφάνιση πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης, λόγω του χαράκτηρα του αγώνα, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες με λιγότερες συμμετοχές, με τους περισσότερους από αυτούς να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για την νέα περίοδο που έρχεται, όπου όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα είναι καλύτερη.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν πολύ δυναμικά και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι 14-12. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τη σθεναρή αντίσταση των αντιπάλων, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν τη θέλησή τους για νίκη και έκλεισαν το ματς με 27-24.

Η επόμενη αναμέτρηση, η οποία σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας θα είναι και η τελευταία της φετινής σεζόν, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 18:00.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - ΑΣΕ Δούκα: 27-24

Ημίχρονο: 14-12

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 3, Παλάσκας 4, Τσίλης 1, Νικολαΐδης 4, Κοκώνης 2, Poulsen, Αποστόλου, Πετρίδης 2, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 1, Πέγιοβιτς, Κέζιτς 2, Κυπραίος 3, Δελιάς, Βεσελίνοβιτς 5, Κοτανίδης