«Ισόβιες» πρωταθλήτριες!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη, στην ιστορική Τούμπα, και ταυτόχρονα κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, έκλεισε η χρονιά για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ MORRIS.
 
Σε μια ιδιαίτερη χρονιά, η ομάδα του Δικεφάλου έβγαλε στο τέλος την ποιότητα, το «μέταλλο» και την καρδιά του πρωταθλητή, ώστε να κρατήσει και το φετινό κύπελλο του πρωταθλητή στα γραφεία της Μικράς Ασίας.
 
Στο σημερινό αγώνα, στο χορτάρι της Τούμπας, παρατάχθηκε ο Δικέφαλος και το χρονόμετρο του αγώνα, κόντρα στο οποίο έδινε τη μάχη της η ομάδα, μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 26’ με ένα εκπληκτικό γκολ της Βαρδαλή. Στο σημείο εκείνο, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού η διαφορά στην ποιότητα των δύο ρόστερς δεν άφηνε στις φιλοξενούμενες ούτε καν την υποψία ότι μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε ζημιά. Αυτό δε σήμαινε, όμως, ότι οι παίκτριές μας δεν έκαναν το παν για να ικανοποιήσουν τους περίπου 2.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γήπεδο της Τούμπας. Έτσι, με έναν καταιγισμό από γκολ έφτασαν στο εξωπραγματικό 12-0.

Σκόρερς για το Δικέφαλο χρίστηκαν: 26’ Βαρδαλή, 34’ Μάρκου, 37’ Βαρδαλή, 42’ Παντελιάδου, 48’ Βαρδαλή, 54’ Μάρκου, 57’ Μάρκου, 63’ Μάρκου, 64’ Παντελιάδου, 68’ Μάρκου, 74' Μάρκου, 89' Μάρκου

Το τελικό σφύριγμα του αγώνα βρήκε ένα κουβάρι όλους τους συντελεστές της επιτυχίας να πανηγυρίζουν, ενώ στις κερκίδες του σταδίου βρίσκονταν μέλη της Διοίκησης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή.
 
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (55' Πατερνά), Νεφρού (59’ Δοϊρανλή), Παλαμά, Γεωργίου, Μάρκου, Κακαμπούκη (68’ Γιάννου), Στράντζαλη, Βαρδαλή, Παντελιάδου (64’ Προξένου)