ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, καθώς επικράτησε και των τριών ομάδων στο φετινό φάιναλ φορ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ αποδεικνύει εμπράκτως τόσο την εξαιρετική και πολύ σκληρή δουλειά που πραγματοποιείται στις ακαδημίες των τμημάτων μπάσκετ, όσο και το θετικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ όλων όσων δουλεύουν καθημερινά για να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί από αρχή της σεζόν.

Ο Δικέφαλος επικράτησε άνετα και των τριών ομάδων που συμμετείχαν στην τελική φάση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τερμάτισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης αήττητος, παρασέρνοντας στο διάβα του οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα.

Στον σημερινό αγώνα, ο οποίος ήταν ο τρίτος για τα κορίτσια της ομάδας μας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 78-39 τελικό σκορ του Παναθλητικού Συκεών, στο κλειστό γήπεδο των Αμπελοκήπων, εκεί όπου διεξήχθη το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ.

Με την κατάκτηση του τροπαίου, ο Δικέφαλος εξασφάλισε αυτόματα το εισιτήριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 27/6 έως 1/7, στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν εκ μέρους της Διοικήσεως του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος μπάσκετ γυναικών κ. Βασίλης Αγγελίδης, καθώς και ο Έφορος της ομάδας κ. Αριστείδης Ζέρβας.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Παναθλητικός Συκεών: 78-39

H σύνθεση του Πρωταθλητή Δικεφάλου (Νίκος Παπαδόπουλος): Πολυμένη, Φίλιου, Λέξα, Καζαμία, Πιτσούλη, Χατζηδάκη, Γενναίου, Στεργάκη, Παπαγεωργίου, Φράγκου, Φέιδα, Μπουτσούρη, Θεοδώρου, Αστεριάδου, Τσαγκαράκη

Αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο τμήμα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες. Αναμένουμε και το πρωτάθλημα Ελλάδας..."

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ