Γιορτή πρωταθλητριών στα Γρεβενά!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Στη γιορτή της Σειρήνας Γρεβενών για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου έλαβε μέρος ο ΠΑΟΚ MORRIS, έπειτα από σχετική πρόσκληση της διοίκησης του γρεβενιώτικου συλλόγου.

Οι «Ασπρόμαυρες», αφού πρώτα τιμήθηκαν από τους γηπεδούχους, αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Σειρήνας στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών, παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γρεβενών.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στις κερκίδες αποθέωσε αμφότερες τις ομάδες, που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχαν.

Αφορμής δοθείσης, το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ MORRIS συγχαίρει την ομάδα της Σειρήνας Γρεβενών για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Για την ιστορία, ο Δικέφαλος επικράτησε με 6-0, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Γκάτσου, Σακελλάρη (2), Μάρκου Κ., Νεφρού και Χαμαλίδου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Πίτσιου, Πατερνά, Γκάτσου, Χαμαλίδου, Καλέση, Στράντζαλη, Γεωργίου, Μάρκου Ε., Παντελιάδου, Βαρδαλή. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Παπακωνσταντίνου, Ζώτου, Νεφρού, Αγγελοπούλου, Μάρκου Κ., Προξένου, Σακελλάρη.