Παρουσίαση ΠΑΟΚ REDLED

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 24/10/2017,

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η παρουσίαση του Τμήματος Χάντμπολ Γυναικών, που φέτος αγωνίζεται με τον διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ REDLED, της αγωνιστικής φανέλας της περιόδου 2017-2018, καθώς και του κύριου χορηγού του τμήματος, της REDLED.
 
Τον λόγο πρώτος πήρε ο Έφορος της ομάδας, κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο οποίος ευχήθηκε στις αθλήτριες καλή επιτυχία με υγεία και τίτλους για το τμήμα, ενώ ευχαρίστησε την χορηγό εταιρεία, που βοηθάει την προσπάθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εταιρείες αυτού του επιπέδου αποτελούν ποιοτική αναβάθμιση και για το τμήμα».
 
Από την πλευρά του ο προπονητής, κ. Τζουβάρας έθεσε ως στόχο της σεζόν τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ, καθώς επίσης επεσήμανε ότι πλέον εναπόκειται στον ίδιο και στις αθλήτριες μέσω της σκληρής δουλειάς να υλοποιήσουν τους στόχους.
 
Με τη σειρά της η αρχηγός της ομάδας, Μυρτώ Νούλα, ευχαρίστησε τη REDLED, τονίζοντας πως με τη συνδρομή της γίνεται ποιοτικότερη η καθημερινότητα της ομάδας, ενώ παράλληλα έδωσε την υπόσχεση ότι το τμήμα θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους.


 
Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, τον λόγο πρώτη πήρε η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ, κ. Μιχαέλα Ζάχου, η οποία έχει διατελέσει στο παρελθόν και αθλήτρια του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας την εταιρεία REDPOINT, που ιδρύθηκε το 2002 και ασχολείται με την εισαγωγή και διακίνηση προϊόντων φωτισμού LED, καθώς και ηλεκτρολογικού υλικού. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Μετά από 16 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση ως μία από τις πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες στο χώρο. Μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα brandnames: REDLED, REDLUX, DKK CAVI, RDP CABLES. To brandname REDLED, το οποίο και ανέλαβε την χορηγία της ομάδος Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιπροσωπεύει πλήρη σειρά λαμπτήρων και φωτιστικών LED.
 
Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, τον λόγο πήραν οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες της εταιρείας, κκ. Διογένης Χατζησταύρου και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, οι οποίοι, αφού εξέφρασαν τα ΠΑΟΚτσίδικα αισθήματά τους, ευχαρίστησαν τόσο τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, όσο και τον Έφορο του τμήματος κ. Δημήτρη Χασεκίδη για τη συνεργασία, ενώ αμφότεροι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα κορίτσια, με εκπλήρωση των στόχων τους.


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ