Οι δηλώσεις Αντώνη Τσαλόπουλου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Προέδρου του Τ.Α.Π. , κ. Αντώνη Τσαλόπουλου, στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του νέου προπονητή του Δικεφάλου.

Ο Πρόεδρος του Τ.Α.Π. ανέφερε….
“Δεν θα πω πολλά… Σας παρουσιάσω το νέο προπονητή της ομάδας, στον οποίο στηρίζουμε τις επιθυμίες μας και τα όνειρα μας. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού πρώτα μάθουμε τον αριθμό των ξένων που θα παίξουν σε αυτό και αν θα είναι κοινοτικοί ή μη. Αυτό φυσικά, θα έπρεπε ήδη να το ξέρουμε για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις δικές του προτάσεις στο θέμα των ξένων. Οι κοινοτικοί δεν μπορούν να περιοριστούν. Θα έπρεπε να υπάρχει μια ζώνη τρίτων χωρών και ένας περιορισμός στη συμμετοχή των ξένων στους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στο ελληνικό κορμό και έτσι θα συνεχίσουμε. Μπορούμε να δεχτούμε τους 3 ξένους, αλλά στους κοινοτικούς μπορείς να βάλεις περιορισμό; Μπορείς όμως να περιορίσεις τις συμμετοχές τους. Να είναι τέσσερις μέσα στο παιχνίδι και αν θέλουν και τρεις. Αυτή είναι η πρόταση μας, σαν ΠΑΟΚ. Είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός. Το περιβάλλον δεν είναι ορθολογιστικό. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσοι ξένοι θα επιτραπούν. Παίζουν την κολοκυθιά. Πρέπει να το ξέρουμε για να πορευτούμε ανάλογα. Είναι τραγικό. Η ομάδα θα κινηθεί πάλι με το ίδιο πνεύμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Έχω ενημερώσει για το report που έχει αφήσει ο απερχόμενος προπονητής. Τους στόχους τους καθορίζει η διοίκηση. Μόνο τους στόχους, οι οποίοι είναι νταμπλ και League Cup. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και στα προκριματικά.

Όσο για τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Κουμεντάκη και του Πελεκούδα….είναι δημιουργήματα των δημοσιογράφων. Εγώ μιλάω με τους παίκτες και πολύ κοντά θα έλεγα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Ο προπονητής θα αποφασίσει για τον αριθμό των παικτών που θα παραμείνει από το προηγούμενο ρόστερ. Η ομάδα δημιουργείται από τον προπονητή και η διοίκηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εκπληρώσει τις επιθυμίες του. Τους Λι και Γιαμπλόνσκι, Ντάντε δεν τους ήξερα, ο Καλμαζίδης τους ζήτησε και εμείς το κάναμε πράξη. Έτσι γίνονται τα πράγματα.

Δεν με πειράζει το πείραγμα, αλλά αυτοί μιλάνε για λαγούς. Υπάρχουν όμως και τα ποντίκια που πηδάνε από τα καράβια. Τρία χρόνια αυτά έκαναν. Τα ποντίκια είναι και σιχαμερά”.