Mε το βλέμμα στο Final 6!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
H oμάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ξεκίνησε την προετοιμασία της για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2017-2018, η οποία θα διαξαχθεί από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου, στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Με τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης να έχουν σταματήσει, οι νεαρές παίκτριες του Δικεφάλου στρέφουν το βλέμμα τους πλέον στο Final 6 του θεσμού, εκεί όπου θέλουν να πραγματοποιήσουν ανάλογη πορεία με καλές εμφανίσεις μέσα στο παρκέ.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, έμπειρος από τέτοιους θεσμούς αλλά και από πολλές διακρίσεις, μεταφέρει καθημερινά μέσω των προπονήσεων το πνεύμα του νικητή αλλά και τα συστατικά μίας μεγάλης ομάδας όπως αυτή του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται, με τις αθλήτριες του Δικεφάλου να προπονούνται αλλά παράλληλα να δίνουν και τις εξετάσεις του σχολείου όπου μετά το τέλος αυτών, ο ρυθμός των προπονήσεων θα ανεβαίνει, καθώς θα πλησιάζουμε στην έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2017-2018.

Το acpaok.gr θα είναι κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών για την τελική "έφοδο" και την κατάκτηση της πανελλήνιας πρωτιάς.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ