«Στους τελικούς δεν παίζουμε... κερδίζουμε!»

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου η πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ που αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018 από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Την ταινία είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι του Δικεφάλου ελεύθερα από το κανάλι του PAOKTV στο Youtube.

Σε μιας υψηλής αισθητικής παραγωγή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε και κατάφερε να μεταδώσει το πνεύμα των ημερών τόσο πριν, όσο κατά την διάρκεια και μετά τον τελικό.

Χρησιμοποιώντας σωστά τα τεχνολογικά μέσα τα οποία διαθέτει κατάφερε να δημιουργήσει μία ταινία που παραπέμπει σε άλλο επίπεδο.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ κατάφεραν να παντρέψουν το συναίσθημα που είχε όλο αυτό το διάστημα με την αδικία που ένιωσε η ομάδα και ο λαός της στο πρωτάθλημα, αλλά και την αγωνία και την σιγουριά που υπήρχε διάχυτη για κατάκτηση του Κυπέλλου, η οποία ισοδυναμούσε με αποστομωτική απάντηση σε όλους τους εχθρούς.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ως μάνα του Συλλόγου δίνει τα συγχαρητήρια για αυτήν την ιστορική παρακαταθήκη στον Ιβάν Σαββίδη που απογείωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην ίδια την ΠΑΕ, αλλά και σε όλα τα στελέχη της και δημιουργούς αυτού του ντοκιμαντέρ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Cineplexx της Θεσσαλονίκης το παρόν έδωσαν εκ μέρους του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α' αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης.

Πάντα τέτοια!
 
 
Παντού και πάντα ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!

FUTURE IS HERE...
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ